Концерт Віденського оркестру ледь не зірвався через появу хвостатого шанувальника музики (відео)

​На концерті Віденського камерного оркестру в Туреччині на сцену випадково вийшла собака.

Фото: 24tv.uaІнцидент трапився на Міжнародному фестивалі мистецтв в місті Ефес. Під час виконання "Симфонії №4" Мендельсона на сцену вибігла собака. Велика кількість людей, прожектори та музика не налякали тварину, а скоріше навпаки, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Собака спочатку походила по сцені, поспостерігала за тим, що відбувається і мирно лягла біля скрипача.

Глядачі зустріли його оплесками, а музиканти почали усміхатись, однак були надто зосереджені своєю грою, щоб якось звертати на це увагу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...