Коли вигадливість рестораторів виходить за розумні межі (низка фото)

Їжа у взутті, кава у морквині і інші дива ресторанної сервіровки можуть спантеличити навіть самого просунутого хіпстера.

Фото: The Bored Panda

Патріоти України пропонують фото ресторанів, які у гонитві за клієнтом, перевершили самі себе і зробили свою презентацію просто безглуздою.

Зокрема, один ресторан, мабуть, вирішив перейняти досвід святкування Масляниці у Росії і подає своїм клієнтам їжу на лопаті. Інші приносять ласощі на стільці, а треті загортають ляльку Барбі у бекон.

Деякі ресторани пішли ще далі і подають їжу на гігієнічних жіночих прокладках.




























Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...