Кілька областей України ще потерпатимуть від морозу

Весна 2017 року виявилась вельми холодною. Особливо кепсько довелось східнякам та західнякам - країну немов затисло між двома циклонами, які принесли майже зимову негоду.

Фото: kp.ua

Квітнева негода встигла сильно здивувати: ховати пуховики виявилось передчасно. Україну оточили два снігових циклони, які принесли з собою заморозки. Найближчими днями морози трохи посиляться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тепер до нас пришла друга хвиля холодів, які триватимуть до 22 квітня. МНС попередило: 21 квітня очікуються складні погодні умови. Всьому виною переміщення холодного циклону. У Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївський, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській областях сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, сильний вітер.


У Закарпатській, Львівській, Ивано-Франківскій, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській та Рівненській областях на ґрунті до 8 °, днем температура 1-8 ° тепла. У високогір'ї Ивано-Франковской й східній частині Закарпатської областей буде сильна лавинна небезпека.

Крім того, 21-22 квітня заморозки до -5 градусів очікують чотири українські області: Житомирську, Київську, Чернигівську та Сумську.

Справжнє потепління прийде в Україну лиш с 26 квітня, а вже 1 травня буде по-справжньому спекотно, місцями до +30 градусів!

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...