Кібер-пасажир: У Австралії чоловік імплантував собі в руку проїзний квиток

​Тепер для того щоб потрапити на поїзд, йому потрібно всього лише прикласти ліву руку, куди був імплантований чіп, до сканера.

Фото з відкритого джерелаБіохакер Мяу-Лудо Диско Гамма Мяу-Мау (так, це його справжнє повне ім'я) говорить, що проїзний імплантував йому під шкіру майстер з пірсингу. Для цього вони обрізали чіп від проїзного Opal на 6 мм - до 10 мм - і "упакували" в біосумісний пластик. За словами Мяу-Лудо, тепер у нього є можливості, якими може похвалитися не кожен, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо хто-небудь вкраде мій гаманець, у мене не буде проблем дістатися до будинку", - говорить біохакер. У ліву руку біохакера вживлені ще два чіпи, на одному з яких - документи і інша важлива інформація.

За словами Мяу-Лудо, іноді сканер не зчитує інформацію з чіпа, тому доводиться підносити руку до сканера кілька разів. Але, як зазначає біохакер, таке трапляється і зі звичайними проїзними картками Opal.

Мяу-Лудо каже, що йому цікаво буде подивитися на реакцію співробітників метро Сіднея, коли вони зрозуміють, що його проїзний імплантований під шкіру.

Представник департаменту транспорту Нового Південного Уельсу сказав австралійської Huffington Post, що влада не підтримує подібні маніпуляції з проїзними документами, оскільки вони порушують встановлені правила користування проїзними.

"Зміна фізичних характеристик карти Opal може позначитися на її надійності", - відзначили в департаменті.

Поки не ясно, чи дозволять владі використовувати проїзний, імплантований під шкіру. Не виключено, що проїзний Мяу-Лудо можуть заблокувати, і тоді всі його старання виявляться марними.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...