"Хотілося б, щоб цей бій відбувся в Україні, але, на жаль, організатори про щось не домовилися", - Усик звернувся до вболівальників напередодні поєдинку (відео)

​Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик записав відеозвернення до українських телеглядачів перед боєм проти Марко Хука, який відбудеться сьогодні, 9 вересня.

"Здрастуйте, дорогі телеглядачі! Хотілося б, звичайно, щоб цей бій відбувся в Україні, але, на жаль, організатори про щось не домовилися, і цей бій організували в Берліні. Я ні крапельки не засмутився і приїхав сюди. Тут у мене пройде бій проти Марко Хука. Дивіться опівночі! Я готовий!", - сказав Усик, передають Патріоти України.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...