Хочуть в Сербію: Мурманські чиновники-невігласи осоромилися на демонстрації з російським прапором (фотофакти)

Зазначимо, що перевернутий російський триколор сильно нагадує прапор Сербії.

Фото: apostrophe.ua

У Мурманську чиновники вийшли на першотравневу демонстрацію з перевернутими стрічками-триколорами. Відповідні фото опублікувано у Twitter, Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Мурманськ. Єдинороси (мер міста, голова місцевого парламенту і депутати) вийшли на першотравень, начепивши прапори Сербії. Мер: "Вітер перекрутив", — підписав він свої світлини.

Раніше подібний конфуз з російським державним прапором стався в Уральському окружному військовому суді в місті Єкатеринбург. Перевернутий прапор тривалий час висів на флагштоці над будівлею суду, поки його після скарг не повісили правильно.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...