Хлопчик питаннями зворушив вітчима до сліз (відео)

Щемлива історія про любов вітчима та прийомного сина.

Фото: newsyou.info

Зв'язок між дитиною і батьком завжди особливий, але цей зв'язок не обов'язково має бути біологічним, щоб бути унікальним і сильним. Зв'язок батьківської любові не завжди пов'язан з кров'ю, і вам, звичайно, не потрібно бути кровними родичами, щоб бути сім'єю. Розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це як раз той випадок. Між цим маленьким хлопчиком і його вітчимом безумовно є особливі відносини. Хлопчик здивував свого вітчима дуже зворушливим листом.

«Я так багато чому у тебе навчився, - писав він і говорив на початку свого листа. «Я запитав маму: «Яка різниця між вітчимом та справжнім батьком?» Іноді я цього не розумію».

«Ти був поруч завжди», - емоційно каже хлопчик. «На всіх моїх шкільних програмах і спортивних змаганнях, і кожен раз, коли ти кудись вирушаєш, ти береш мене завжди з собою».

Потім маленький хлопчик згадує купу місць, куди вони обидва їздили на протязі всього часу, що вони разом. Коли хлопчик наближається до кінця свого листа, його вітчим ледь стримує сльози.

Потім хлопчик задає йому три чудових і щирих питання. "Ти любиш мене? Ти любиш маму? Ти можеш жити без нас?

Без тіні сумніву, його вітчим відповідає на всі три питання. Нарешті, у хлопчика є останнє прохання до вітчима.

«Давай перестанемо грати і зробимо це офіційно. Ти зробиш мені найбільшу послугу в світі? Ти усиновиш мене?

Відразу після цього, чоловік вибухнув сльозами і щиро обійняв свого сина. Це справжня любов!

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...