Харісон Форд відзначив юбілей та оголосив плани на новий фільм

3 липня 2017 року минуло 75 років відомому голлівудському акторові Харрісону Форду.

Людина, що подарувала кінематографу таких культових персонажів, як Індіана Джонс і Хан Соло, зазнавала труднощів на зорі кар'єри, відзначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У 60-х поступивши в коледж на акторську майстерність, Форд підписав контракт з Columbia Pictures, знявся в декількох епізодах, але пізніше через часті режисерських відмов вирішив перекваліфікуватися в теслі. Поки під час будівельних робіт молодої людини не помітив Джордж Лукас.

Форд народився в 1942 році в Чикаго в родині, не пов'язаної з кіноіндустрією. Його батько працював менеджером у рекламному агентстві, мати була домогосподаркою.

У коледжі м Рипон (штат Вісконсін), який він офіційно не закінчив, крім вивчення англійської мови і філософії Форд займався в драматичному гуртку. В середині 60-х почав акторську кар'єру, але через незатребуваність поєднував акторство з ремеслом теслі.

Він запросив Форда на зйомки фільму «Американські графіті». Пізніше Лукас запропонував йому роль капітана Хана Соло в знаменитій культової серії «Зоряні війни», перший фільм якого вийшов в 1977 році. Франшиза стала популярною, принесла Харрісону Форду світову славу і безліч інших ролей, в тому числі Індіани Джонса.

Зараз за плечима актора десятки картин, серед яких також «Той, що біжить по лезу», «Ігри патріотів», «Втікач», «Літак президента», «К-19», чотири статуетки «Золотого глобуса» і французька премія «Сезар». Харрісон Форд в минулому році був названий «найкасовішим» актором в історії. Він вийшов в лідери статистики порталу Box Office Mojo, так як загальний заробіток фільмів з його участю досяг $ 4,7 млрд.

У квітні цього року стало відомо, що Форд знову зіграє безстрашного археолога Індіану Джонса. П'ята частина кіноепопеї з Фордом у головній ролі вийде на екрани в липні 2020 року. Режисером картини стане Стівен Спілберг, що зняв попередні чотири фільми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...