Кажеш правду? То ходімо "на підвал": Про реалії життя у фейкових республіках (відео)

​У Луганську бойовики вирахували та затримали чергового громадянина, який залишав незадоволені коментарі в соціальних мережах. А "МДБ ЛНР" радісно відзвітував про затримання чергового "українського шпигуна".

Станіслав Дусяк наївно вирішив, що дійсно живе в Народній Республіці, та спробував організувати в Луганську мітинг проти несправедливих поборів, яким Плотницкий обклав місцеве населення. Дусяк навіть не виступав проти ЛНР, як такої, він просто хотів зниження розмірів плати за сертифікацію авто, так як вважав її надто високою, повідомляють Патріоти України.

Але в "народній республіці" у народу немає прав. Це в фашистському Києві ти можеш скільки завгодно протестувати проти високих тарифів та лаяти владу з трибуни. А в Луганську спробуй тільки заїкнутися про мітинг - за тобою одразу прийдуть.

Черговий доказ того, що в Донбас прийшли не "визволителі", а окупанти, які змушені здійснювати терор мирного населення, щоб утримувати територію під контролем. Поки Луганськ знаходився в складі України, його люди були вільні. З приходом "русского мира" вони втратили навіть базових прав.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...