Карма в дії: На Росії вбили двох кримських зрадників, екс-офіцерів СБУ

​У ході операції російських силовиків на околиці Хасавюрта (Дагестан) загинули двоє колишніх офіцерів кримського спецпідрозділу "Альфа".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

За його інформацією, убитими виявилися колишні працівники СБУ, які в 2014 році відмовилися виконувати наказ командування і перейшли на бік російських окупантів в Криму.

"Підполковник Олександр Байбутлов, 1.11.77 року народження, з Севастополя, оголошений в Україні в розшук за дезертирство, а також підполковник Денис Ракицький, 6.08.77 року народження, з Севастополя, оголошений в Україні в розшук за дезертирство", - пише Бутусов.

Обидва силовика закінчили Севастопольський військово-морський інститут імені Нахімова, а в березні 2014-го проходили службу в Центрі спеціальних операцій СБУ в Севастополі. Ракицький був командиром групи у відділі, Байбутлов - був головним спеціалістом відділу.

В 2016 році, за словами журналіста, обидва зрадника були нагороджені медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму".

З часом підрозділ, який перейшов до складу ФСБ РФ, почали направляти для участі в операціях в Чечню і Дагестан. Під час однієї з них, 28 серпня, були вбиті два зрадника України.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...