Ізраїль образився на ООН та заявив, що припинить фінансування організації

​Влада Ізраїлю має сказати генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу, що організація втратить підтримку та фінансування з боку Ізраїлю, якщо не змінить свого упередженого ставлення до нього.

Гутерріш приїде в Ізраїль для переговорів з Ізраїлем і ПалестиноюПро цезаявила заступник міністра закордонних справ Ізраїлю Ципі Хотовелі, передають Патріоти України з посиланням на видання Times Of Israel.

"Ми домагаємося разючої зміни в тому, як ООН ставиться до Ізраїлю. Настав час винести це питання на обговорення", – підкреслила Хотовелі.

Вона додала, що якщо ООН "не змінить своєї поведінки, то втратить і підтримку, і фінансування" з боку Ізраїлю та інших країн.

Чиновниця нагадала, що США також змінили свою позицію: вони ясно дали зрозуміти, що більше не будуть терпіти упереджене ставлення до Ізраїлю.

Гутерріш збирається відвідати Ізраїль і Палестину для переговорів із лідерами обох сторін.

23 грудня 2016 року Радбез ООН ухвалив резолюцію, у якій ідеться про те, що створення Ізраїлем поселень на окупованій палестинській території "не має юридичної сили і є кричущим порушенням міжнародного права". Її підтримали 14 членів Радбезу. США, які раніше блокували подібні проекти, утрималися.

22 січня ізраїльська влада схвалила дозвіл на будівництво 566 одиниць житла в Східному Єрусалимі. Заступник мера міста Мейр Тургеман заявив, що в планах Ізраїлю – будівництво ще 11 тис. одиниць житла на цих територіях.

6 лютого парламент Ізраїлю ухвалив законопроект, який дасть змогу легалізувати будівництво єврейських поселень на палестинських територіях. Європейський союз засудив ухвалений парламентом Ізраїлю закон.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...