Йти в ногу з часом: В Україні з’явиться своя Tesla

​Житель Донецької області пропонує побудувати на Харківщині підприємство з випуску електродвигунів, на якому можна виготволяти як нові зразки продукції, так і займатися модернізацією асинхронних електродвигунів.

Так, розробник упевнений, що його двигуни дозволять знизити викиди в атмосферу шкідливих речовин і сприяти залученню інвестицій, повідомляють Патріоти України з посиланням на AutoNews.

«При модернізації двигунів економія електроенергії становить від 15 до 50%. Ми вперше у світі зробили електромобіль на мотор-колесах. Двомісний автомобіль сертифікований і зараз проходить випробування. Також можемо запропонувати випуск нових електродвигунів для трамваїв, тролейбусів, електровозів, організувати виробництво по переобладнанню автобусів в електробуси», – розповів про можливості підприємства заявник.

В уряді пообіцяли розглянути дану пропозицію і дали доручення вивчити питання представникам Управління розвитку промисловості ХОДА.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...