Історія життя найменшого коротуна Індії (фото)

​Житель індійського штату Мадхья-Прадеш Басора Лал став місцевою знаменитістю, з якою приходять поспілкуватися люди з найвіддаленіших куточків країни.

Фото: fakty.uaЗріст 50-річного Басора становить всього 73,6 сантиметра. Зі спини він виглядає, як маленька дитина, хоча у нього цілком доросле обличчя, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У ранньому дитинстві Лал нічим не відрізнявся від своїх однолітків. Але, коли йому було вже років п'ять, батьки помітили, що він просто перестав рости. До лікарів бідна сім'я, яка живе в сільській глибинці, ніколи не зверталася. Так що Басора не обстежували і точні причини його стану невідомі. Втім, маленький зріст не особливо засмучує індійця, який давно звикся зі своєю особливістю.

Як пише англійська газета Sun, Басора живе разом зі своїм старшим братом - 55-річним Гопі Лалом (звичайного росту) і його 50-річною дружиною Сатіей Бай, яка частково сприймає дівера, як власну дитину: купає його, носить на руках. Родичі обожнюють Басора і пишаються ним. Коли Лал був дитиною, односельці дражнили його. Але тепер він користується загальною повагою в селі.

«У мене немає ніяких проблем з моїм зростом. Я працюю, живу, сплю, як всі інші люди. І їм теж, як нормальні люди», - каже Лал, який працює на фабриці, любить випити на ніч склянку віскі і завжди налаштований на позитив.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...