Інтернет вбиває: Терорист-смертник з Манчестера зробив бомбу завдяки роликам на YouTub

​Терорист Салман Абеді, який влаштував вибух на концерті на стадіоні в британському Манчестері в минулому місяці, для виготовлення «пояса смертника» користувався відео-інструкцією на платформі YouTube.

Фото з інтернетуЗа інформацією The Times, чоловік завантажував інструкції з виготовлення бомб, а також відео про хімічні компоненти бомби, не тільки з YouTube, але ще й з інших сайтів в Інтернеті, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зазначається, спочатку спецслужби вважали, що бомбу виготовила досвідчена у цій справі людина, але, за інформацією The Times, відеозаписи з інструкціями були доступні на Facebook і YouTube ще протягом двох днів після теракту.

Вибух в Манчестері відбувся ввечері 22 травня на стадіоні «Манчестер Арена», як раз під час концерту Аріани Гранде. В результаті теракту загинули 22 людини, в тому числі діти. Ще майже 60 осіб отримали поранення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...