Євробачення можна проводити хоч сьогодні - головна сцена повністю готова

​Міжнародний виставковий центр, який на час проведення Євробачення-2017 стане головною ареною пісенного конкурсу, готовий до прийняття учасників і гостей шоу.

Фото: liga.net

Сьогодні з інспекцією в МВЦ побували прем'єр-міністр Володимир Гройсман та оргкомітет з підготовки та проведення конкурсу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, делегація оцінила стан готовності до конкурсу основних локацій Києва, де проводитимуться культурні заходи в рамках пісенного конкурсу. За словами Гройсмана, Україна повністю готова до проведення Євробачення, все заплановане здійснено в термін.

Міністр культури Євген Нищук додав, що цей конкурс - "важливий інструмент культурної дипломатії, можливість показати Україну правдиву, а не викривлену пропагандою РФ, України толерантну, гостинну і щиро налаштовану до гостей".

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня. У конкурсі візьмуть участь представники 42 країн. Генеральні репетиції в МВЦ відбудуться 8, 10 і 12 травня. Офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу відбудеться 7 травня в конгрессно-виставковому центрі Парковий. З 1 по 14 травня в КВЦ Парковий буде працювати Euroclub, а з 4 по 14 травня в Eurovision Village на Хрещатику можна буде побачити трансляцію телешоу.

Також гостей чекає різноманітна розважальна програма: 3D-mapping-show, розважальні локації, Kyiv art week і багато іншого.

На час проведення Євробачення в Києві очікується близько 20 тисяч іноземних гостей. Правопорядок в ці дні забезпечуватимуть 10 тисяч правоохоронців.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...