Якудза виходить на ринок приватних військових послуг

​Ринок послуг ПВК в Південно-Східній Азії вабить керівництво японської злочинного угруповання. На їхню думку якудза зможуть заробляти законно, якщо їх приватна військова компанія почне роботу.

Про це стало відомо з висловлювання голови Ninkyo Dantai Yamaguchi-gumi Йошінорі Ода (Yoshinori Oda). Дослівно Ninkyo Dantai Yamaguchi-gumi перекладається як "лицарська організація Ямагуті-гумі", названа на честь її засновника Харукіті Ямагуті, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Якудзе дуже не подобається, що громадяни Японії раз у раз гинуть то в Африці, то в Південно-Східній Азії.

Так в липні 2016 сім членів японського агентства міжнародного співробітництва були вбиті в результаті нападу ісламських бойовиків на ресторан в Бангладеш. А в січні 2013 року "Аль-Каїда" захопила газовий завод в Алжирі, в результаті 10 японських інженерів були вбиті.

До речі, після Другої світової війни кількість членів якудза збільшилася до 184 000 чоловік (найбільша кількість з коли-небудь зареєстрованих). Для американських військ в Японії після війни, якудза була найбільшою загрозою.

На даний момент в світі налічується більше 58 000 активних членів якудза в Японії, які разом утворюють найбільший злочинний синдикат.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...