Якщо вчасно не зупинитись: Найбільш татуйований чоловік у світі (фото)

Самый татуированный мужчина
Своє місце в Книзі рекордів Гіннесса він зайняв після того, як обігнав свого попередника - Тома Леппарда. У Тома 99.9% тіла були покриті татуюваннями, у Лакі - 100%, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Лаки Даймонд Річ почав захоплюватися татуюваннями ще в юності (зробив першу тату в 17 років) і до сих пір захоплюється цим мистецтвом. Він провів більше 1000 годин при нанесенні татуювань. Лаки вибрав чорне чорнило і покрив ними всю поверхню тіла, включаючи повіки, вушні раковини і губи.


Тепер для того, що б потрапити в Книгу рекордів Гіннесса з татуюваннями, доведеться добре постаратися. Можливо потрібно буде пофарбувати внутрішні органи або зіниці.


Навіть після всього зробленого самий татуйований чоловік не зупиняється на досягнутому, він продовжує завдавати татуювання вже в кілька шарів, використовуючи чорнило іншого кольору.





Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...