Якщо пекло знаходиться під землею, то, схоже, воно знайшлося в Нью-Йоркському метро

Принаймні в 80-х порівняння мало під собою підставу.

Фото: uainfo.org

У 1979 році в підземці Нью-Йорка реєстрували 250 тяжких злочинів на тиждень. За перші два місяці того року відбулося шість вбивств. Жодне метро в світі не могло зрівнятися за рівнем злочинності з нью-йоркським, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Шведський фотограф Уіллі Спіллер, що жив тоді в Нью-Йорку, задокументував подорож по тунелях підземки з пристрасною цікавістю іноземця, захопленого швидкістю і божевіллям того часу. Фотопроект отримав назву «Пекло на колесах».

Це був час появи репу, графіті, екранізації відеогри The Warriors і першого терміну Еда Коча на посаді мера міста. Фотографії Уіллі Спіллер можна назвати візуальним документом того часу, яскравою поемою місту і його жителям.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...