Які з сезонних осінніх продуктів не дозволяють схуднути

З приходом осені багато хто починає змінювати свій раціон відповідно до наявності сезонних продуктів. Однак деякі з них можуть негативно позначитися на фігурі.

Топ-3 овочів, які сприяють набору зайвої ваги, опублікувала Ivona, передають Патріоти України.

Картопля

Фітнес-тренери та дієтологи стверджують, що цей овоч є поганим вуглеводним продуктом через його високий глікемічний індекс. Коли рівень глюкози починає рости, то підшлункова залоза виділяє інсулін.Ця активна речовина розподіляє глюкозу по клітинам і, як наслідок, підвищує рівень цукру. Крім того, через інсулін організм повільніше спалює жир.

Кукурудза

Цей продукт є досить калорійним: на 100 г вареної кукурудзи припадає 220 ккал.Якщо у вас немає бажання набрати вагу, то слід обмежити споживання кукурудзи і вести при цьому активний, здоровий спосіб життя.

Квасоля

Вона містить клітковину, білок, а також корисні вітаміни і мікроелементи. Однак при цьому не варто забувати, що на 100 г квасолі припадає близько 330 калорій. А якщо враховувати, що для приготування квасолі часто використовують рослинне масло, то цей корисний овоч може виявитися не таким вже нешкідливим для дієти.Попри це, у всіх перерахованих овочах є багато корисних речовин, тому не варто повністю виключати їх з раціону. Достатньо буде лише обмежити їх вживання.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...