Яка марка авто сниться страховикам в нічних жахіттях

І це аж ніяк не найдорожчі машини.

Фото: uainfo.org

Дотепер вважалося, що головні вороги страхових компаній - авто юристи. Так, цю категорію громадян авто страховики терпіти не можуть. А ще вони не люблять власників дуже дорогих авто, що потрапляють в серйозні аварії. Страхова компанія опублікувала рейтинг марок машин, які стали найзбитковішими для страховиків у 2016 році. Розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Отже, найбільші збитки страховим компаніям в минулому році принесли автомобілі марки Maserati. Один такий спорткар, який потрапив у 2016 році в ДТП, обійшовся страховикам в середньому в ... 43000 доларів. Цифра фантастична. Вона виглядає ще більш незвичайною з урахуванням того, що в минулому році найбільш збитковою для СК маркою був Maybach із середнім розміром збитку 11000 доларів.

Звідки такі величезні цифри у випадку з Maserati? Все просто. Усереднений розмір виплат по страховому випадку залежить в значній мірі від кількості ДТП за участю автомобілів даної марки й пошкоджень, які їм були нанесені. Таким чином, дві-три великі аварії з серйозними ушкодженнями можуть дуже сильно «задерти показник». Так, мабуть, і сталося в минулому році з власниками автомобілів Maserati. До речі, у 2015-му році італійська марка займала лише 4-е місце.

На другому місці в рейтингу найбільш збиткових автомобільних марок для авто страховиків за підсумками 2016 року став бренд Lamborghini. Середній розмір виплат по цій марці дорівнював торішньому. Третє місце у марки Rolls Royce.

Далі в ТОП-10 найбільш руйнівних марок для страхових компаній знаходяться: Bentley, Porsche, Jaguar, Great Wall, Mercedes-Benz, Jeep і Infiniti. А де ж той самий Maybach, який мав першість у 2015 році? Такий марки в ТОП-10 немає. Мабуть, в минулому році власники автомобілів цієї марки в ДТП не потрапляли.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...