Як ся маєш, Володимире? З'явились перші фото Кличко після останнього бою

Гідне прийняття фіаско заслуговує на повагу.

Фото: obozrevatel.com

Український боксер Володимир Кличко, який 29 квітня зазнав поразки від британця Ентоні Джошуа, вперше з'явився на публіці після бою на стадіоні "Уемблі", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Разом зі своєю нареченою, американською актрисою Хайден Панеттьєрі, легендарний спортсмен відвідав один з лондонських ресторанів.
Кличко не переховувався від публіки, хоча і носить сонцезахисні окуляри. У свою чергу Панеттьєрі була далеко від свого гламурного вбрання, в якому підтримувала Володимира під час бою.

До слова, англійські фанати продемонстрували свою повагу до боксера. Багато вболівальників підходили до українця з проханням про автограф або спільному фото.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...