Як безвіз допоміг українській економіці, - блогер

​Хоча, українцям і заборонено працювати в ЄС по безвізу без особливого дозволу, все ж в'їзд до західних країн буде значно полегшений і прискорений як процедура.

Існує серйозна можливість інтенсифікації та прискорення бізнес-контактів між українськими та європейськими бізнесменами. Незабаром це зможе посприяти зростанню українського бізнесу, якщо, звичайно, він скористається такою можливістю, відзначають Патріоти України.

Вихід українських брендів на ринок розвинених країн дійсно стане трохи легше. Іншим важливим питанням є той рівень соціального забезпечення громадян, який прийнятий в Європі за основу. Наші люди вкотре зможуть побачити наживо те, на якому рівні повинні забезпечуватися соціальні права людини, в тому числі і права переселенців і дітей.

Цей фактор безумовно повинен нас всіх стимулювати звернути увагу на це ж питання і в самій Україні, де потрібно докласти ще багато зусиль для виведення нашої соціальної сфери на європейський рівень.

Інна СИЛАНТЬЄВА

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...