"Я взагалі думаю, що все не так безнадійно", - московський комік має намір подолати смертельну недугу

При цьому відомий патріот Росії чомусь для лікування "рідні пенати" вважає гіршими ніж клініки "Гейропи".

Фото: ua-vestnik.com

Втомившись від страшних заголовків мережевих ЗМІ про невиліковну хворобу, Задорнов закликав до порядку акул пера і заспокоїв своїх численних шанувальників, котрі закидали його сторінки в соцмережах побажаннями здоров'я. Артист рішуче налаштований на боротьбу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Хочу додати свій коментар до коментарів позаминулого поста. Багато такі зворушливі, що, звичайно, додають сил для одужання - дякую! Але є в газетах і інших інтернетівських ресурсах дурниці, наприклад, про те, що у Задорнова невиліковна онкологія легень і посилання на якісь нібито правдивігазети. По-перше, запам'ятайте: правдивих газет в наш час не буває. По-друге, це цілковита неправда », - запевнив своїх підписників ВКонтакті Михайло.

Однак спростовувати рак артист не став. Більш того, він підтвердив, що йому робитимуть хіміотерапію. «Я взагалі думаю, що все не так безнадійно, як часом здається. У всякому разі, чинити опір треба. Так, лікування має бути важке і довге, - визнав Задорнов. - А тому і концерти багато скасовуються. На такий терапії, як хімія, потрібно економити сили, не розхлюпувати їх на різного роду побічну суєту ».

Далі як приклад гуморист привів Дмитра Хворостовського, що бореться з раком мозку. «Он який Хворостовський молодець! Все правильно робить! Лікарі у мене цілком гідні й з професійної точки зору, і з людської, - зазначив Михайло. - Так що не треба створювати зіпсований телефон. А то стає схоже на якесь чаклунство вуду. Але вуду працює в Африці, а у нас в Росії найгірше тим, хто косить під чаклунів вуду. Їм все обертається ».

Нагадаємо, минулого тижня Задорнов зізнався, що серйозно хворий. «В організмі, на жаль, виявлена важка недуга, властива не тільки віку. Лікувати треба негайно », - написав він у соцмережі, не уточнивши діагноз. Попри проблеми зі здоров'ям, письменник готовий виступати в Москві та найближчих до столиці містах. «Надії на майбутнє повинні завжди залишатися - така моя точка зору. Ось це і є мій головний мотив на сьогодні », - зазначив Задорнов.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ніндзя" летить на тисячу кілометрів: Україна створила ударний дрон зі спортивного літака (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:05

Західні спеціалісти захоплені винахідливістю українських розробників, які могли перетворити спортивні літаки на ударні дрони для атак на НПЗ. Про це йдеться в матеріалі видання Forbes, передають Патріоти України. Зокрема, журналісти проаналізували декі...

Ексзаступник начальника Генштабу назвав найкращий напрямок для контрнаступу ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 14:50

Найвдалішим рішенням буде почати контрнаступ Сил оборони України з лівобережжя Дніпра, а далі перейти на південь у напрямку Криму. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко, пе...