"Я считаю, что никакой Украины нет, украинцев тоже нет": Російський режисер українського походження зробив скандальну заяву (відео)

​Кінодіяч сказав про це під час телеефіру.

Фото: Володимир БорткоУкраїни немає так само, як і українців. Таку думку висловив російський режисер Володимир Бортко під час ток-шоу "Час покаже" на пропагандистському "Першому каналі", повідомляють Патріоти України.

"Скажу не як режисер, а як людина, що прожила в Україні досить довго. Я вважаю, що ніякої України немає, українців теж немає. Є південна гілка російського народу, і колись ми все одно об'єднаємося, аж до того, що колись належало в результаті Польщі: тобто Львів і все інше", - заявив режисер.

Комментуючи ситуацію з Саакашвілі, режисер зізнався, що йому подобається те, що відбувається. "Це все мені дуже подобається. Я до цього ставлюся дуже добре з однієї простої причини: чим більше буде ось такого в Україні, тим швидше вона повернеться в свою гавань, в нашу сім'ю. Чим більше, тим краще", - зазначив Володимир Бортко.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...