"І ця країна приймає ЧС-2018": У Росії відкрили стадіон з гравієм замість газону (відео)

​Покриття нового стадіону у російському обласному центрі вразило користувачів соціальних мереж.

"Новини інновацій: в Ярославлі відкрили перший у світі стадіон з гравієм замість газону - не зношується, поливати не треба і забарвлення веселеньке", - написав автор публікації, передають Патріоти України.

Під постом тут же почали писати коментарі, що висміюють "інноваційний газон".

"Святкування гола - проїхатися на животі або на колінах по полю обіцяє бути веселим", "А воротареві взагалі щастя)), "Це ж дурдом якийсь", "І ця країна приймає ЧС-2018", "А пофарбували його судячи по двом грузовичкам на задньому фоні хлопці з російської армії...", "Для того шоб камінці не переверталися потрібно цементиком їх закріпити" - пишуть користувачі.

Відеозапис з незвичайним "газоном" опублікував на своїй сторінці в Twitter Alex Belenky.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...