Гучний арест у Києві: За гратами голова Департаменту поліції охорони Національної поліції

Відповідну постанову прийняв Печерський суд столиці.

Фото: Сергій Будник"За клопотанням ГПУ 25 серпня 2017 року Печерським районним судом міста Києва начальнику Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергія Будника та посереднику при отриманні неправомірної вигоди обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тис. гривень кожному", - йдеться в повідомленні, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією прес-служби, наразі досудове розслідування триває. Зазначимо, ГПУ спільно зі Службою безпеки України 22 серпня 2017 року за підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримала начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції України.

Так, правоохоронця та посередника затримали під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 96 тис. гривень. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ повідомила начальнику Департаменту поліції охорони Національної поліції Сергію Буднику про підозру в отриманні хабара.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...