Гра з вогнем: Підстрелив коханку під час сексу (фото 16+)

​У Великій Британії жінка потрапила в реанімацію після пострілу дробовика, який використовувала зі своїм партнером у ліжку.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на британське видання Mirror.

Так, Девід Джеферс розважався зі своєю другою половинкою за допомогою дробовика, який він поцупив зі стіни в туалеті пабу Wetherspoon’s на залізничній станції у Лідсі, Йоркшир.

Чоловік випадково натиснув на курок, після чого побіг кликати на допомогу, залишивши свою кохану з травмами сечового міхура і репродуктивних органів.

Про свої дивні сексуальні фантазії 46-річна постраждала повідомила Девіду за кілька днів до інциденту по СМС. Відомо, що пара вжила велику кількість наркотиків та алкоголю, перш ніж зайнятися коханням.

Жінку вдалося врятувати лікарям манчестерської лікарні, де їй зробили термінову операцію. Тим часом, чоловіка засудили до 10 років в’язниці за замах на вбивство, заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю і незаконне зберігання вогнепальної зброї.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...