Готуємо сталеві парасолі: На Україну насувається град, шквали та громовиці

Під ударом переважно схід та південь.

Грозовий фронт вже завтра накриє південь та схід УкраїниПро це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

Зокрема, за її даними, під дію даного циклону потраплять Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька, Дніпропетровська, Луганська, Донецька, місцями Харківська області та Крим.

"На решті території України завтра - без істотних опадів, тільки локальний грозовий дощ пройде в Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській та Волинській областях", - зазначила Діденко.

У той же час, по всій Україні очікується різке збільшення температури повітря.

Температурна мапа на середу

"Атмосфера починає закидати дров в липневу піч - завтра протягом дня очікується +26 - +30 градусів. У західних областях та в південній частині України + 28 + 33 градуси. У Києві завтра, в середу, сухо, ясно та тепло. Протягом дня - +26 - +28 градусів. Далі - +30 та вище. Найближчої ночі, наприклад, в Києві, буде всього + 13 + 14 градусів. А в Чернігівській та Сумській взагалі + 10 + 13 градусів! Холодяка ", - зазначила синоптик .

Також вона уточнила, що спека трохи "припече", але вже, за попередніми прогнозами, на заході в суботу вона впаде.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...