Гостюють чи знущаються? Канадець сфотографував НЛО

Фотограф Кен Райс займався своєю звичайною справою - знімав найрізноманітніші пейзажі. І раптом...

Фото: Pixabay

Житель Канади випадково сфотографував дещо зеленого кольору, що пролітає в повітрі. Користувачі мережі зав'язали полеміку на рахунок походження невпізнаного літаючого об'єкта, передають Патріоти України з посиланням на U-News.

Уфологи старанно стверджують, що за мешканцями планети Земля регулярно спостерігають прибульці на своїх апаратах, які ми називаємо НЛО.

Як вважають прихильники позаземної цивілізації, нове фото невпізнаного літаючого об'єкта над Канадою - тому черговий доказ.

Виглядав об'єкт досить незвично - дископодібна форма, з боків шипи, зеленого кольору і незрозумілим "хвостом".

"Було 7:45 вечора, коли я помітив це дивне дещо. Воно зупинилося в повітрі і приблизно біля хвилини висіло на одному місці, а потім швидко полетіло", - коментує Кен побачене.

В результаті, в мережі почалися суперечки, що зображено на знімку. Як зазвичай це і буває, скептики висунули самі різні теорії, від повітряної кулі цікавої форми до летючого змія.

Фото: U-News

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...