Головне - їм не заважати: На Росії водій врізався у кінотеатр з людьми та влаштував там пожежу (відео)

​У Єкатеринбурзі рано вранці 4 вересня водій УАЗ врізався в кінотеатр "Космос", після чого на місці НП сталася пожежа.

Як повідомляють РІА Новини, підозрюваним є 39-річний житель міста Ірбіт Денис Мурашов, передають Патріоти України.

За попередніми даними, чоловік перебуває на обліку у психіатра. Сам він внаслідок НП отримав великі опіки і був доставлений у лікарню.

У поліції повідомили, що чоловік спочатку зник із місця події, але потім сам звернувся по медичну допомогу.

За даними головного управління МНС по Свердловській області, площа пожежі склала близько 30 квадратних метрів. З другого поверху "Космосу" були евакуйовані п'ятеро осіб.

Після інциденту було порушено кримінальну справу за статтею "умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу".

Як повідомили в поліції чоловік протаранив кінотеатр "Космос", тому що хотів його спалити через фільм "Матильда". Відзначимо, що момент аварії потрапив на відео.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...