Голяка молитви гучніші? У Ієрусалимі до Стіни плачу прийшла роздягнена жінка (відео)

​З учорашнього дня в соціальних мережах стрімко поширюються відповідне відео.

Скріншот

За свідченнями очевидців, спочатку дівчина була одягнена як зазвичай, потім вона зайшла в туалет, зняла одяг і попрямувала в чому мати народила до чоловічої молитовної ділянки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це викликало справжній шок у оточуючих - в одному з найсвятіших на планеті місць серед євреїв-ультраортодоксів, які вважають неприпустимим навіть споглядання розпущеного жіночого волосся, не кажучи вже про інші частини тіла, крокувала, анітрохи не бентежачись, повністю оголена дівчина.

Навколо неї почали лунати істеричні крики - вимоги викликати поліцію, прибрати дівчину і т. Д. Дві жалісливі релігійні жінки спробували силою надіти на порушницю спокою свої жакети, але та вирвалася і побігла у напрямку до одного з постів прикордонної поліції, де її схопили розпорядники, відвели в туалет і одягли, а потім відправили до поліцейського відділку.

Ця зйомка викликала справжню бурю в соціальних мережах. Думки розділилися - багато хто визнав це "обурливою лівою провокацією", політичною акцією, яка тхне богохульством і святотатством. Інші заперечували, що нічого страшного насправді не відбулося, і Богу абсолютно все одно, в якому вигляді розгулювала ця дівчина біля Стіни плачу, а ображені почуття ультраортодоксів стосуються тільки їх самих.

Потім в ізраїльських ЗМІ з'явилася мати дівчини, яка заявила, що ніякої провокації не було, а її дочка психічно нездорова, і попросила припинити поширювати знімки і відеозйомку. В кінцевому підсумку, особистість дівчини залишилася невідомою, як і справжні мотиви її оригінальної витівки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...