Годували всілякою поганню: У Міноборони відреагували на сканал з консервами для ЗСУ

​У відомстві почали розслідування за фактом виявлення непридатних для вживання продуктів.

Колаж РБК-Україна

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресс-службу міністерства.

Так, начальник Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення ЗСУ полковник Дмитро Марченко заявив, що лабораторії проводять експертизи продуктів.

"Станом на сьогодні, відповідними лабораторіями ветеринарної медицини МО і ВСУ проведено понад 21 500 лабораторних досліджень харчових продуктів, для яких виконано ветеринарно-санітарну експертизу харчових продуктів загальним тоннажем партій близько 15,5 тонн, з яких майже 1,5 тис. тонн не допущено на забезпечення у зв'язку з їх невідповідністю встановленим вимогам", - сказав він.

У Міністерстві підкреслили, що за фактом виявлення неякісних консервів призначили службове розслідування.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...