Google Street View створив віртуальну екскурсію по МКС (видовищне відео)

Сервіс присвятив старт фотоекскурсії по Міжнародній космічній станції до 48-річчя першого польоту на Місяць.

Отримати доступ до фототуру можна по кнопці "Планети" на сторінці Google Maps: користувач може віртуально побачити кожен елемент 15 модулів і 2 стикувальних пристрої МКС, повідомляють Патріоти України.

До числа основних деталей експозиції відносяться пошуковий шлюз, у якому члени екіпажу починають вихід у відкритий космос, купол, який забезпечує захоплюючі види Землі і небесних об'єктів, а також новий розширюваний активний модуль Bigelow - щось на кшталт надувного готелю для астронавтів на борту МКС.

Біля кожної деталі розташовані текстові примітки до 360-градусної панорами, у яких детально описано, як космонавти займаються фізичними вправами, яку їжу їдять, де здійснюють наукові експерименти.

Французький космонавт Томас Песке, автор фотографій, перебував на орбіті 6 місяців у якості бортінженера і повернувся на Землю у червні 2017 р.

Піску, який здійснив грандіозну фотосесію зсередини МКС у умовах невагомості, пояснив, що через це змушений був збирати фотографії у панораму незвичайним способом. За його словами, для зйомки компанією НАСА у Космічному центрі Джонсона у Х'юстоні, Техас, і Центрі управління польотами Маршалла у Нантсвілле, Алабама, були розроблені спеціальні методи зйомки і панорамування в умовах невагомості, використовуючи однодзеркальні фотокамери та обладнання МКС.

Представлена панорамна колекція перша, створена Google Street View в невагомості і вперше оснащена докладними текстовими примітками.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...