G7: Китай проявив невдоволення підсумками

Пролунала заява про неприпустиме втручання G7 в інтереси Піднебесної.

G7. Фото из открытого источника

Так, по завершенню саміту G7 було опубліковано комюніке, згідно з яким країни-члени "Групи 7" висловилися за "підтримку правил морського порядку на основі принципів міжнародного права", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. У комюніке також було висловлено занепокоєння ситуацією в Східно-Китайському морі і Південно-Китайському морі.

За словами Лу Кана, Китай прихильний оптимальному залагодженню суперечок, зміцненню співробітництва та захисту миру і стабільності в Східно-Китайському морі і Південно-Китайському морі за рахунок переговорів та консультацій з безпосередньо залученими сторонами.

Тому він закликав G7 і інші країни розібратися в ситуації і повністю поважати зусилля країн регіону по залагодженню суперечок, а також припинити робити "безвідповідальні зауваження".

Як повідомлялося раніше, у Китаю стався військовий інцидент з США - американська сторона заявила, що два винищувачі Су-30 ВПС Китаю здійснили "непрофесійне" перехоплення військового літака США.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...