Філіпінка Лейлані Франко потрапила у книгу рекордів завдяки неординарним здібностям (фото, відео)

Все фото: David Waldman / Barcroft Media

Наприклад, лежачи на столі грудьми і перекинувши ноги через голову, може налити чаю і перекусити, не допомагаючи собі руками. Якщо ж підключаються і руки, то виникає відчуття, що чайком «балується» восьминіг, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перше досягнення Лейлані, яке увійшло до Книги рекордів Гіннесса - пробіжка, прогнувшись на «містку». Відстань в 20 метрів вона подолала за 10,05 секунди.

Інший рекорд - пересування колесом. Прогнувшись назад і прийнявши форму колеса, вона прокотилася 20 метрів за 17,47 секунди.

Третій рекорд зовсім фантастичний - лежачи на грудях Лейлані оббігає ногами навколо себе самої. Груди щодо землі нерухомі. Так, за хвилину вона пробігла навколо себе 25 разів!

Виконання цих трюків можна побачити на ролику нижче.


Народилася Лейлані Франко в 1986 році в Манілі, на Філіппінах. Вона вже має диплом по цирковому мистецтву, а в даний час навчається в Вестмінстерському Університеті, її спеціалізація - засоби масової інформації і зв'язку з громадськістю. Крім того, вона постійно отримує запрошення на всілякі телешоу, а також вже задумала і власний проект.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...