Фахівці визначили авто, найвигідніші з точки зору витрат

Рейтинг складений компанією Vincentric.

Фото: uainfo.orgПатріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що серед масових легкових автомобілів переміг Hyundai Elantra. В основу рейтингу лягли дані про ціну ремонту, економічності, витрат на утримання та обслуговування автомобіля протягом 5 років. Автомобілі розділені на класи в п'яти сегментах.

У класі масових автомобілів названі такі машини як Hyundai Elantra, Toyota Prius і Corolla. Згідно з розрахунками фахівців Vincentric, модель від Hyundai займає верхній рядок, за п'ять років господар автомобіля витратить близько 27 тисяч доларів. Таким чином, він заплатить практично повну вартість автомобіля. Кращим серед електроавтомобілів названий Mitsubishi i-MiEV.

Серед преміальних автомобілів перемогла марка Audi, в список потрапили моделі A3, A5 і TT. Потрапив сюди і Volvo S90, його утримання обходиться власникам приблизно в 80 тисяч доларів.

Составлен список самых выгодных автомобилей 2Рейтинг вигідності серед масових кросоверів очолив Subaru Outback, утримувати його обходиться в 37 тисяч доларів. Серед преміальних найвигіднішими названі Lexus NX200t і RX350. Infiniti QX60 названий самим вигідним в утримуванні повнорозмірним позашляховиком.

Компанія Vincentric займається оцінкою витрат на утримання автомобілів, аналітичний центр компанії знаходиться в штаті Мічиган. Фахівці компанії ведуть власну базу даних, яка щорічно оновлюється.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...