Фахівці одного з автопорталів назвали найбезпечніші автомобілі в світі

Перелік був складений на основі даних краш-тестів.

Найбезпечніша автівка. Фото: uainfo.orgУ 2009 році найбільш безпечним був визнаний Honda Insight. Автомобіль отримав 326 балів з 400 можливих, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Роком пізніше переможцем став BMW 5-Series з результатом 356 балів. У 2011 році перше місце зайняв Chevrolet Aveo, який отримав 329 балів (дивно, - Ред.). У наступні роки найбезпечнішими були визнані Volvo V40, Qoros 3 Sedan, Mercedes-Benz V-Class, Volvo XC90 та Toyota Prius відповідно.

Який автомобіль стане переможцем в поточному році, поки не відомо, тому що випробування ще тривають. Ймовірніше за все, найбезпечнішим буде визнаний Volvo S90 або Volvo V90.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...