Facebook роздумує над тим, щоб заблокувати скачування фото

Правда, поки це планують протестувати лише для Індії.

Соціальна мережа Facebook працює над функцією, яка дозволить користувачам захистити свої фотографії від скачування, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При активації навколо фотографії користувача буде розташована синя рамка зі спеціальною позначкою. Після цього жоден користувач не зможе завантажити фотографію або відправити її в приватні повідомлення.

Розробники мотивують це тим, що жіночі фотографії часто розміщують шахраї. Вони збирають доступні знімки і потім використовують їх на сайтах знайомств або в рекламі.

Так, в Індії, жінки часто відмовляються завантажувати в свої профілі фотографії, на яких видно їхні обличчя саме з цієї причини. Як виявилося, за підсумками тестування нової функції в соцмережі вирішать, чи вводити це в усьому світі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...