Естетика в усьому: У Китаї побудували електростанцію у вигляді панди

​Перша в світі сонячна електростанція в формі гігантської панди побудована поблизу міста Датун китайській провінції Шаньсі.

Фото: economy.apostrophe.uaВ роботі електростанції використовуються панелі різної конструкції, що відрізняються за кольором, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, чорні елементи зображення, наприклад лапи панди і вуха, складені з монокристалічних силіконових сонячних осередків, а білі частини - з тонкоплівкових сонячних осередків. З висоти поля сонячних батарей виглядають як гігантська панда.

При електростанції є центр для молоді, де школярі можуть вивчати переваги сонячної енергії.

Після повного запуску електростанція вироблятиме до 3,2 млрд кВт/год енергії. Термін її експлуатації складе 25 років.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...