Енергетики та кава спричинили раптову смерть підлітка в Америці

Крапля нікотину вбиває коня, а надлишок кофеїну - хлопця.

Фото померлого, взято з вільних джерел.

В американському штаті Південна Кароліна 16-річний Девіс Аллен Крайп помер в результаті надлишку в організмі кофеїну, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Здоровий підліток, що не страждав ніякими хронічними захворюваннями, протягом двох годин випив енергетичний напій, каву латте, а також дієтичний безалкогольний напій Mountain Dew, що випускається компанією PepsiCo.

Після цього у хлопчика почалася серцева аритмія. Він знепритомнів прямо в школі та був госпіталізований. Врятувати його життя лікарям не вдалося.

Коронер, який проводив слідство, підкреслив, що смерть наступила в результаті вживання «абсолютно легальних субстанцій».

Убитий горем батько хлопчика Шон Крайп закликав батьків попереджати своїх дітей про небезпеку енергетичних напоїв, які містять кофеїн. «Тінейджери та студенти, будь ласка, перестаньте їх купувати», - наводить його слова видання People.

Коронер зі свого боку заявив, що, хоча подібні напої не протипоказані для підлітків та далеко не завжди їх вживання може призвести до проблем зі здоров'ям, великі кількості кофеїну можуть бути згубні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...