Джоржа Клуні розлютили папарацці і він обіцяє помститись

​Папараці не дають Джорджу і Амаль Клуні спокійно насолоджуватися відпочинком з півторамісячними близнюками Еллою та Олександром в Італії.

Джорджу та Амаль КлуніНа початку липня подружня пара зробила першу далеку поїздку з дітьми, прибувши на озеро Комо, де у актора є будинок. З тих пір репортери з фотокамерами влаштували справжнє полювання за сім'єю Клуні, щоб зробити перші фотографії дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Джордж і Амаль ще не оприлюднили знімки сина і дочки, побоюючись за безпеку дітей. Папарацці випередили зіркових батьків: днями журнал Voici опублікував на обкладинці знімок сім'ї Клуні, після чого послідувала реакція обуреної голлівудської зірки.

Останні тижні фотографи Voici висіли на нашому паркані, піднімалися на дерева і в підсумку незаконно зробили знімок наших дітей. І фотографи, і журнал, і агентство будуть покарані за всією суворістю закону. Цього вимагає безпека наших дітей, - заявив Клуні.

Папарацці вдалося сфотографувати Амаль і Джорджа в будинку, коли вони несли на руках сина і дочку, які народилися 6 червня і стали первістками 56-річного актора і його 39-річної дружини.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...