Джоан Роулінг розповіла про генеалогію Гаррі Поттера

​Засновником династії чарівників Поттерів є маг Лінфред, який жив у XII столітті серед маглів (людей, що не володіють даром чарівництва).

Фото: gordonua.comПро це написала авторка поттеріани, англійська письменниця Джоан Роулінг на сайті Pottermore. За її словами, Лінфреда прозвали гончарем (англійською – potter), і з часом прізвисько стало прізвищем, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Роулінг коротко описала родовід Гаррі Поттера, указавши, що в роду вже був маг Гаррі. Так називали рідного прадіда головного персонажа саги, чиє основне ім'я було Генрі Поттер.

Його син Флімонт разом із дружиною Юфімією застали весілля свого сина Джеймса й Лілі Еванс, але до народження Гаррі не дожили, указує автор.

У серії основних книг про пригоди чарівників із Гогвартса розповідають про батьків Гаррі, його далеких предків Роулінг поки не згадувала.

Загалом Роулінг з 1997-го до 2007 років написала сім романів про Гаррі Поттера. На Pottermore вона публікує історії про світ чарівників, які не увійшли в основну серію.

Окрім цього, кіностудія Warner Brothers почала зйомку спін-офів поттеріани – фільмів, події яких відбуваються до народження Гаррі. Перша картина спін-оф – "Фантастичні тварини й де вони живуть" – вийшла 2016 року.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...