​Джеймс Меттіс пророкує катастрофічні наслідки війни з КНДР

Проте США не полишають спроб вирішити конфлікт дипломатичними методами.

Джеймс Меттіс. Фото з вільних джерелМіністр оборони США Джеймс Меттіс вважає, що війна з Північною Кореєю, якщо вона почнеться, буде «катастрофічною». Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу CBS News, повідомляють Патріоти України.

За його словами, конфлікт в КНДР «ймовірно, був би найгіршим видом боротьби в житті більшості людства». Меттіс заявив, що Північна Корея становить загрозу для оточуючих її країн, включаючи Японію, Китай і Росію. «Але суть в тому, що це буде катастрофічна війна, якщо вона перетвориться в битву, якщо ми не зможемо вирішити цю ситуацію дипломатичними засобами», - сказав він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...