Двічі в одну воду не увійдеш? Австралійка ламала собі шию чихом та сміхом (фото)

33-річна Моніка Джеффрі з Австралії кілька років тому опинилася на лікарняному ліжку: через чхання вона зламала собі шию.

Фото Мetro.co.uk

Як дізналися Патріоти України посилаючись на Нескучные новости, тоді вона перебувала з новонародженою дитиною в сусідній кімнаті. Однак їй вдалося відправити чоловікові текстове повідомлення, який викликав швидку і примчав додому.

Моніка провела 14 тижнів в ореольній скобі, пристрої, який встановлюється за допомогою отворів в черепі для вирівнювання пошкоджених хребців.

Однак уже в цьому році невдача знову наздогнала бідну жінку. Вона зламала шию вдруге, в тому ж самому місці. Дівчина розповідає, що потягнувшись за своїм столом в офісі, вона відчула біль в шиї, але все ще могла пересуватися. "Приблизно через годину, я була в кімнаті з колегою. Посміявшись над її жартом, я відчула, що це сталося знову. Моя голова застрягла в певному положенні, як і в той раз", - розповідає вона.

Лікарі зробили МРТ і підтвердили, що жінка знову зламала в шию, в районі вже раніше травмованих хребців.

Вона каже, що тепер ризик повторення травми дуже великий і вона працює над зміцненням шиї. "Я не буду більше сміятися чи чхати! Довгий час мені потрібно бути дуже обережною", - говорить Моніка.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...