"Дудл" до Дня Незалежності: Хто намалював святковий малюнок для пошуковика (ілюстрації, відео)

​Сьогодні, 24 серпня, до Дня Незалежності України пошуковик Google розмістив на своїй українській версії сторінки святковий дудл (дудл – це прикрашення головної сторінки Google до визначних дат).

Святковий дудл для GoogleЯк пояснює адміністрація Google, вказану "листівку" намалював український художник, дизайнер та ілюстратор Сергій Майдуков, повідомляють Патріоти України.

Цей дудл, як пише адміністрація пошуковика, зроблено з кольорів державного прапору України, День якого відзначали вчора, 23 серпня.

Майдуков із сином. Фото з Facebook МайдуковаУкраїна, як пише адміністрація Google, стала домом для майже 130 різних національностей. І їхнє розмаїття художник зобразив у літерах "Google".

А от український журналіст В’ячеслав Садовничий побачив у цій картинці щось божевільне.

Майдуков працював з такими відомими в усьому світі проектами, як The Washington Post, The Architectural Review, Diplomat, The Boston Globe, Buro 24/7, Adobe Systems, Brussels Airlines, Esquire.

Ось приклади інших його робіт:Він переїхав з Донецька до Києва. Дивіться цікаве інтерв’ю з ним, зроблене восени 2014 року.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...