Довгих років разом! Сьогодні річниця весілля у родини Порошенків

​8 вересня Петро і Марина Порошенко відзначають 33 річницю весілля.

Фото: Петро і Марина Порошенко в молодості (Trendy-U)Патріоти України нагадують історію відносин президентського подружжя в фотографіях.

Відомо, що Петро Порошенко зустрів майбутню дружину на студентській дискотеці. Однак відносини між хлопцем і дівчиною зав'язалися через півроку, коли їх разом відправили в колгосп збирати урожай.Через рік Петро і Марина вирішили одружитися. Буквально через тиждень після подачі заяви в ЗАГС, Петра Порошенка призвали до армії. Заради весілля Петра відпустили з армії на десять днів.

Весілля нинішньої президентської пари відбулася 8 вересня 1984 року. За 33 роки спільного життя Петро і Марина Порошенко народили і виховали чотирьох дітей. Крім того, президентське подружжя виховує двох онуків - Петра і Єлизавету.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.