Дослідники з'ясували, який овоч, окрім моркви, поліпшить ваш зір

Американські вчені в ході дослідження визначили корисний продукт, вживання якого сприятливо позначається на наших очах, і допомагає поліпшити зір.

Фото: djurenko.comКлюч до хорошого зору знайдений - введіть в свій щоденний раціон брокколі! Цей цінний овоч містить з'єднання - індол-3-карбінол, яке здатне очищати клітини нашого організму від токсинів, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Це відбувається завдяки активації білків арілуглеводородного рецептора, а це, в свою чергу, забезпечує хімічну детоксикацію сітківки ока.

Поступово, в силу віку рецептори знижуються, паралельно знижується чіткість зору і здоров'я очей, що може привести до погіршення зору, розвитку специфічних захворювань і навіть сліпоти. На жаль, щоб скористатися перевагою важливого з'єднання індол-3-карбінолу, необхідно з'їсти дуже велику порцію брокколі.

Тому група вчених з Каліфорнії вирішила добути цілющі молекули, які будуть задіяні для профілактики зорової функції і для здоров'я наших очей. В ході експерименту було отримано з'єднання, яке відповідає властивостям індол-3-карбінолу, але має більш потужний хімічний склад.

Крім того, що броколі є незамінним овочем для здоров'я наших очей, американські вчені називають ще ряд причин, за якими слід ввести брокколі в свій раціон.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...