Дослідники виявили наймасовішу причину розпаду шлюбів

Фінансові конфлікти – головна причина розпаду шлюбів, причому незалежно від рівня сімейних доходів. Головною передумовою для таких конфліктів є марнотратство жінок у сім'ї.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на американських вчених з університету Брігама Янга і університету Канзасу.

В рамках свого розслідування вони проаналізували дані про 700 сімей. Вчені констатували, що найбільш частим приводом для невдоволення з боку подружжя були фінансові претензії.

«90% жінок і 85% чоловіків, які брали участь у дослідженні, поскаржилися на фінансові проблеми», – йдеться в повідомленні.

За словами фахівців, дана проблема виявилася притаманна для відносин у парах як з високим, так і з низьким рівнями доходів і незалежно від того, наскільки активно витрачалися гроші.

Робота дослідників показала, що ініціаторами фінансових конфліктів найчастіше виявляються чоловіки.

«Для чоловіків основною причиною виникнення фінансових конфліктів виявлялася наявність дружини, яку вони вважали марнотратною. У жінок ризик таких конфліктів найсильніше підвищувався при наявності чоловіка, який вважав їх марнотратними», – повідомили вчені.

Експерти вважають, що при вступі у шлюб зі своїм партнером дуже важливо обговорювати питання витрачання грошей з сімейного бюджету.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...