Допоміг Лаврову: "Мы весь мир поставим раком", - Кадиров дав інтерв'ю західному ЗМІ

​Глава Чечні Рамзан Кадиров дав перше за багато років інтерв'ю представнику західних засобів інформації, в якому неоднозначно висловився про гомосексуалістів.

Політик погодився на бесіду з редактором спортивного відділу американського кабельного телеканалу HBO Девідом Скоттом, який в тому числі задав йому питання про становище з правами ЛГБТ в Чечні і попросив прокоментувати повідомлення про тортури і страти в республіці геїв, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У відповідь Кадиров заявив, що "це все дурниці" і в Чечні взагалі немає геїв, "а якщо є, заберіть їх в Канаду, хвала Аллаху, подалі від нас ... Щоб очистити кров".

Крім того глава Чечні назвав гомосексуалістів "шайтанами" і заявив: "Вони нелюди. І будь вони прокляті за те, що вони на нас наговорюють".

На питання, чи вважає він США ворогом своєї країни, Кадиров відповів, що Америка веде антиросійську політику проти керівництва країни, але не є достатньо сильною країною, щоб вважати її ворогом Росії.

"У нас є сильна ядерна держава. Навіть якщо наш уряд буде повністю знищено, туди полетять наші ракети. Ми весь світ поставимо раком", - заявив глава Чеченської Республіки.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що в Чечні влаштували жорстоке полювання на геїв. Після цього журналісти "Нової газети" заявили, що в головній мечеті Грозного закликали до розправи над ними за публікації про геїв.

За інформацією ЗМІ, серед убитих чоловіків в результаті полювання спецслужб на гомосексуалістів в Чечні виявився співробітник Росгвардіі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...