До побачення, Земле: У NASA намітили найбільш придатну для колонізації планету

Довгі роки небесними тілами, де могли б продовжити свою цивілізацію земляни, вважалися Місяць і Марс.

Фото: telegraf.com.ua

Серед фахівців NASA, які займаються проблемою космічної колонізації, виник поділ на «марсіан» та «титаніків». Останні намагаються довести, що Титан (супутник Сатурна) - найбільш підходяще небесне тіло для землян-колоністів, зазначають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.


«Титаніки» вимагають направити фінансові та інтелектуальні можливості Національного аерокосмічного агентства США на облаштування першого космопоселенія саме на Титані.

Але днями група фахівців NASA виступила з пропозицією «звернути погляд» на Титан. Проекти освоєння Марса приречені на провал, впевнені «титаніки», а ось колонізація найбільшого супутника Сатурна - цілком реальне завдання. І тому є кілька доказів.

Атмосфера. На Титані є щільна атмосфера (чого немає на Місяці та Марсі), надійно вкриває небесне тіло від різких перепадів температур і згубної радіації. Землянин на Титані зможе прогулюватися лише в теплому одязі та кисневій масці. А для «прогулянки» по Марсу жителю Землі потрібно дорогий потужний скафандр.

Вода. На Марсі води немає, єдиний варіант виживання для людей, тварин і рослин - доставка вологи з Землі. А ось в надрах Титана є нескінченні запаси води. Бурі свердловину - і користуйся. Додамо, що вуглеводнева поверхня Титана сприяє «виробництву» металевих і навіть дерев'яних деталей.

Одне лише бентежить «титаніків». Летіти до Титана - набагато довше, ніж до Марса або, тим більше, Місяця. Але якщо вченим вдасться збільшити швидкості міжпланетних кораблів, то Титан, що знаходиться від Землі в 5-7 роках польоту, стане для людей доступнішими та перспективніше.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...